I følge låneavtalen er låntaker forpliktet til å tilbakebetale lånet i henhold til nedbetalingsplanen, typisk månedlig. Hos Monner Crowd kan noen bedrifter også velge et ballonglån, altså et lån som er avdragsfritt frem til hovedforfallet hvor lånet tilbakebetales i sin helhet.

Informasjon om nedbetalingstid for et spesifikt lån, finner du under Om Lånet på lånesiden (se skjermbilde under).

Låntaker betaler avtalt beløp som inkluderer renter og avtalt avdrag til Monner Crowds klientkonto. Alle bedrifter kan velge 3 måneders avdragsfrihet. Så snart pengene er innbetalt vil Monner Crowd utbetale hver investor sin andel av tilbakebetalingsbeløpet.

Monner Crowd utbetaler automatisk til det kontonummeret som investoren brukte ved sin aller første innbetaling til Monner Crowd. I denne artikkelen beskriver vi hvordan man kan endre hvilket kontonummer Monner Crowd skal utbetale til.