Investor
Etter tegningsperiode
Hvordan betales lånet tilbake?
Oppdatert over en uke siden

I følge låneavtalen er låntaker forpliktet til å tilbakebetale lånet i henhold til nedbetalingsplanen, typisk månedlig. Hos Folkeinvest Formidling kan noen bedrifter også velge et ballonglån, altså et lån som er avdragsfritt frem til hovedforfallet hvor lånet tilbakebetales i sin helhet.

Informasjon om nedbetalingstid for et spesifikt lån, finner du under Om Lånet på lånesiden (se skjermbilde under).

Låntaker betaler avtalt beløp som inkluderer renter og avtalt avdrag til Folkeinvest Formidling klientkonto. Alle bedrifter kan velge 3 måneders avdragsfrihet. Så snart pengene er innbetalt vil Folkeinvest Formidling utbetale hver investor sin andel av tilbakebetalingsbeløpet.

Folkeinvest Formidling utbetaler automatisk til det kontonummeret som investoren brukte ved sin aller første innbetaling til Folkeinvest Formidling. I denne artikkelen beskriver vi hvordan man kan endre hvilket kontonummer Folkeinvest Formidling skal utbetale til.